A faire
Dormir

Hotel Du Commerce - Midweek à la mer

Welkom aan Zee

Hotel Du Commerce ligt op slechts 270 meter van het zandstrand in Blankenberge en biedt kamers met een flatscreen-tv met kabelzenders en een zithoek. Het beschikt over een intieme bar en een terras. Elke kamer in Hotel Du Commerce heeft een bureau en een kleine koelkast. Gasten kunnen genieten van een eenvoudig dagelijks ontbijtbuffet met broodjes, zoete deegwaren, vers fruit, spek en roerei.

Happy Trip Hotel Du Commerce

Hotel Du Commerce in Blankenberge is een charmant hotel en ligt op minder dan 10 minuten lopen van het Blankenberge Casino. Wenduine ligt op 5 minuten rijden van het hotel. Hotel Du Commerce heeft een rustige sfeer en een gezellige ambiance. Het hotel heeft zeer vriendelijke medewerkers en biedt u alle faciliteiten om tijdens een weekend weg of midweek van De Kust te genieten.

Hotel du Commerce - Weststraat 64 - Blankenberge. - 050 42 95 35 - info@hotel-du-commerce.be

Midweek arrangement

 • Wanneer?

De midweek actie geldt van 28 oktober tot 03 november met aankomst op maandag, dinsdag en woensdag. Reservatie enkel via telefoon met vermelding ‘Libelle actie Midweek aan zee’.

 • Prijs?

Voor drie nachten betaalt u 180 euro voor twee personen, inclusief ontbijt.

Contacteer Hotel Du Commerce

Favo lunchadresjes

 • Bistro Botenga

Chef Philip Janssoone en gastvrouw Sophie Van Kerckhove baatten samen dit gloednieuwe eethuis uit. Gesloten op dinsdag en woensdag.

Franchommelaan 112, Blankenberge - Meer info 

 • De Tijd

Bistro de Tijd, slechts enkele stappen van zowel het strand, de haven en het centrum. De gevarieerde menukaart word maandelijks vernieuwd met seizoensgebonden producten. Gesloten op woensdag en donderdag.

Grote Markt 9 - Blankenberge - Meer info

 • Da Sergio

Da Sergio is een gezellig restaurant in Blankenberge met Italiaanse keuken en een ruime kaart. Liefhebbers van Italiaanse specialiteiten zullen hier hun gading vinden. Gesloten op woensdag en donderdag.

Vissersstraat 58 - Blankenberge - Meer info 

Favo dineradresjes

 • Restaurant Cabo

Bij Cabo Blankenberge kun je heerlijk dineren met een prachtig zicht op de haven van Blankenberge. Geen honger, maar wil je toch wat rusten na een lange wandeling? Dan kun je bij de club terecht om te genieten van een drankje en het mooie uitzicht. Gesloten op donderdag.

Wenduinse Steenweg 1, Blankenberge - Meer info 

 • Restaurant Botenga

Chef Philip Janssoone en gastvrouw Sophie Van Kerckhove baatten samen dit gloednieuwe eethuis uit. Gesloten op dinsdag en woensdag.

Franchommelaan 112, Blankenberge - Meer info 

 • De Boeie

Gastvrouw Ria ontvangt je op een hartverwarmende manier, Chef Mark verwent je zowel met klassieke als creatieve gerechtjes met een vernieuwende twist. Woensdag en donderdag gesloten.

Molenstraat 26-28, Blankenberge - Meer info 

 

Favo pitstopadresjes

 • Silversand

Deze modern ingerichte tearoom bestaat al sinds 1974 en bied je de lekkerste wafels en pannenkoeken. Daarnaast kun je nog van vele andere lekkernijen proeven. Gesloten op woensdag en donderdag.

Zeedijk 89, Blankenberge - Meer info 

 • Koetshuis

Een leuk adresje waar je prima kan genieten van een ontbijt, lunch en in de namiddag van pannenkoeken en wafels. 's Middags zijn er lekkere salades en verzorgde snacks. Gesloten op woensdag en donderdag.

Molenstraat 19, Blankenberge - Meer info 

 • Huisje van Majutte

Doe zoals visser Pé Majutte eertijds en geniet er van een kop koffie met een heerlijke slufferkoek. Ondertussen geef je je ogen de kost in dit oudst bewaarde vissershuisje. Gesloten op maandag en dinsdag.

Breydelstraat 10, Blankenberge  - Meer info 

Het Beste van België met een wafel van Silversand op de zeedijk van Blankenberge aan de Kust

Favo indooradresjes

 • Sealife Blankenberge

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s, het zeepaardjes kweekprogramma tot een prachtige zeeschildpad met een beperking. Elke dag open van 10u tot 17u.

Koning Albert-I-laan 116, Blankenberge - Meer info

 • Belle Epoque Centrum

In het Belle Epoque Centrum maak je kennis met de vroegere glorie van de belle époque, een periode van ongeveer 1870 tot 1914 waarin de Europese welstellend was. Een interactieve tentoonstelling vertelt een nostalgisch verhaal. Gesloten op maandag.

Elisabethstraat 24, Blankenberge - Meer info

 • Huisje van Majutte

Maak een sprong in de tijd! Wat ooit een typisch vissershuisje was uit het einde van 18e eeuw, is nu een gezellig museum-café. Gesloten op maandag en dinsdag.

Breydelstraat 10, Blankenberge - Meer info

 

Favo outdooradresjes

 • Oosterstaketsel

Brasserie Oosterstaketsel bevindt zich op de kop van een elegante, houten wandelbrug: het Oosterstaketsel. Kom proeven van de beroemde vissoep, al dan niet gecombineerd met een voorgerecht van langoustines of Sint-Jakobsnoten.

Zeedijk 350, Blankenberge - Meer info 

 • De Pier

De Belgium Pier heeft een rijke geschiedenis en behoort tot het nationale patrimonium. Nergens anders is de confrontatie met eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee en de kracht van de elementen zo intens als op de Belgium Pier.

Zeedijk 261, Blankenberge - Meer info 

Favo hotspots

 • Escape Home and Travel

Een conceptstore met een eclectische mix reis-geïnspireerde interieurs en home-deco. Hier vind je reisgidsen en -koffers, leuke gadgets voor op vakantie of on-the-go, én niet alledaagse geschenkjes, aparte lekkernijen met een leuk verhaal ... Alles in het decor van een ware urban jungle. Gesloten op dinsdag.

Kerkstraat 22, Blankenberge - Meer info

 • Haven Zeebrugge

De haven van Zeebrugge biedt een prachtig panorama waar je uren naar kan kijken. Daarnaast is het ook mogelijk de haven zelf met boot of bus te ontdekken. Of vaar mee naar de Thorntonbank en bezoek het windmolenpark op zee. Ontdek hier enkele vergezichten aan de haven. 

Zweedse Kaai, Zeebrugge - Meer info